FACADERENS AF HØJ KVALITET ​FÅS HER TIL EN GOD PRIS

​Er du på udkig efter et effektivt produkt til facaderens? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her hos Scankemi har vi de helt rigtige produkter, som er specialudviklet til formålet. Vi holder til i Nibe, hvorfra vi servicerer erhvervskunder over hele Danmark.

Vi er et professionelt firma, som blev etableret tilbage i 1980’erne. Derfor har vi en stor erfaring indenfor facaderens og andre produkter til industrien. Hos os er du garanteret at modtage et produkt af høj kvalitet, men til en så lav pris som muligt. Tøv derfor aldrig med at tage kontakt til os.

Vi garanterer effektiv facaderens hver gang

Når du anvender vores gode produkter til facaderens, kan du være helt sikker på, at opgaven bliver løst effektivt. Alle vores produkter er udviklede af dygtige kemiingeniører, som har en stor erfaring indenfor faget. Vi viser både hensyn til miljøet og sikrer en høj produktkvalitet samt konkurrencedygtige priser.

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter der er mest fordelagtige for dig og den opgave, du skal løse, så står vi altid klar med professionel rådgivning og vejledning. Det betyder, at vi sammen altid finder det bedste produkt afhængig af dine individuelle behov.

Kontakt os for et godt tilbud på facaderens

Skal vi levere kvalitetsprodukter, som du kan bruge til at udføre effektiv facaderensning? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at hjælpe enhver kunde med at levere gode produkter til attraktive priser.

For et godt tilbud kontakt os på telefon 98 34 22 22 eller på e-mail info@scankemi.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Her kan du bestille

Produkter

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven. Vi svarer inden for 48 timer.

 
 
 
 
Vælg produkt:
Antal:
Antal liter:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​25 år i branchen

Dette har givet os en kæmpe stor erfaring inden for branchen.

Stort know how

Vi har meget stor viden omkring kemi og dens processer.

​enestående rådgivning

Vi rådgiver i forhold til materialer/tryk til renser, temperatur, vejr og vind.

​top produkter

Vi har stor viden om hvilke produkter,  der fungerer bedst.

Vil du ringes op?

Har du spørgsmål til vores produkter, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 34 22 22

✉ E-mail: info@scankemi.dk

Adresse

Scankemi

Vestervej 26 A
​9240 Nibe​

CVR: 14259902